Ideje beszélni arról, nálunk hogyan is telik egy este. Elsőnek is felkészülünk a hét végére, ez azt jelenti, hogy már a buliból hazafele jövet azon agyalunk, hogy is fog zajlani a következő esemény. Vannak bátor "hirós" 

emberkék a csapatba, akik kijelentik "Nem megyek jövő héten" -"Többet nem jövök vasváriba" de aztán valahogy még is ott ülnek a vonaton. Miért is beszélek többes számban ? Petiről van szó! :D Van persze olyan szlogen is "Nem rúgok be ma" -"Nem iszom több sört" de ezeket már megszoktuk. Na szóval, ugyebár elterveződik a következő buli, egész héten az a téma, mint lesz, hogy lesz. Akad h buli előtt elmegyünk Debrecenbe vásárolni 1-2 új ruhát, csak a pofa kedvéért.Aztán a gyötrő iskolanapok után ránk köszönt a Szombat (Vasváriba Szombaton van buli Nánáson Pénteken) megy készülődés, göncök hada az ágyon, szülőtől pénz kérés *-* és indulás. Ha jönnek a lányok, akkor Times is jön, ez alap és ha jön Timi, akkor meg kell beszélnünk mikor is találkozunk.A helyszín a körforgalom, de egy gyors jó tanács. Ha egy lánnyal beszélsz meg egy időpontot, tegyük fel 8 óra, arra még számolj rá + 30 percet így nem kell sietned sehova. Először volt talán vagy másodjára, hogy Timessel mentem a vonathoz és annyit késett h frankón szaladni kellett, nehogy lekéssük a vonatot. Az úgy nézett ki, hogy Timi bökdösött h az előttünk lévő csoport már fut, mi meg így egymásra néztünk és hajrá. Van olyan verzió is, amikor alapozunk bulizás előtt, ez vagy Petiéknél, vagy Ákoséknál, nagyon ritkán Nálunk történik. Ittunk mi már mindent, Pezsgőtől kezdve Vodkáig... vagy Pálinka.. fúhh bennem van az az illat, vagy nevezzem már szagnak!? Elérünk a vonathoz ami 20:50kor indul. Beérünk vagy Vasváriban , vagy Egyházerdőnél szállunk le.

Ha az első megállónál, akkor hallgathatjuk igen csak sokáig a Parti Arc-ot by SP... de ebben az esetben by Reni, ami iszonyatosan fülrepesztő és idegesítő (Bocs Reni :d) Végre megérkezünk a csapat általában ketté oszlik, mi a Padrinoba megyünk tovább inni, a lányok a Barlang nevezetű helyre ami inkább a rock stílusát uralja, bár a pia tényleg olcsóbb.  A nagy ivászat során megy a sztorizgatás is, ezt az űrt Peti tölti ki nekünk, aztán csatlakozom hozzá így egész szép történetek vannak kialakulóba. Általában nem viszem túlzásba az ivást, persze volt már pár alkalom, hogy eltúloztam a dolgot és belekóstoltam a hideg éjszakába a padon, de persze nem egydül <3 :D Petinek van egy állítása a "Kurvázás" ami sajnos nem felel meg a szó sajátos értelmének. Itt nála csak annyit jelent, hogy elmegyünk a térre és keresünk lányokat akiket befűzhetünk (befűzhetnénk) de valamiért sosincs ott senki. Sajnos Tanár Úr olvassa ezeket a bejegyzéseket szóval itt vége is a "kurwázásnak".

Egész nyári szünetben 1 bulit hagytam ki, amikor Belgiumba voltam, szóval lenne pár érdekes eset. Általában hatalmasakat buliztunk, táncoltunk, csak egy baj van. Ugyebár pincében van a Padrino, szóval elég nagy ott a hőség. Hatalmas buli volt, mikor véget ért a meló Tedejen és a DJ-vel bemondattuk h "Vágási-Kovács Péter ne búsuljon mert kirúgták a munkahelyéről, mindjárt vége a nyárnak bulizzon!" :D a születésnapomon is nagy volt a pörgés, mindenki sikít, ugrál, pacsi, ölel, ujjong <-- jó érzés volt ;) Vissza fele út úgy néz ki, hogy fél 5kor indul a bagázs és ha szerencsénk van el is érjük a vonatot, volt már rá példa, hogy nem. (Szilveszter, de ez majd másik bejegyzés) 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulitema.blog.hu/api/trackback/id/tr662626361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leslee-Jumper 2011.02.06. 14:14:44

Hát igen Bence neked az egész nyarad a bulizásról szólt :) Én meg szinte minden ilyen vasváris bulit kihagytam :) na nembaj majd most :) amúgy jó a cikk ;)
süti beállítások módosítása