Szeretettel köszöntök mindenkit a Blogomon. A Blog azért készült, hogy megmutassak magamból egy darabot. Elkalauzollak benneteket néhány kiemelt hétvégémba, amelyek vagy jól, vagy borzasztóan rosszul sikerültek. 

 Általában drága osztálytársaimmal megyek bulizni. Ami vicces, hogy sose a saját városomba bulizok. Igen gyakran megyünk Tiszavasváriba ahol 2-3 hely közül választhatunk. Van a Havanna, ahová régen jártam. Ez a hely nem túl színvonalas már, eléggé a kopottas hely és elég igénytelen. A másik hely a Kávé Ház, ahová szintén nem járok. Oda inkább a 20-30 évesek járnak, nekik pont meg is felel a dolog. Ahová mi járunk, az il Padrino. Pár hete még ha vásároltál kártyát, bemehettél ingyen, most már belépőt kell fizetni. Ez a hely igényes, egy pincében található, van ruhatár, biztonságiak egy jó fej pultos. Eléggé odafigyelnek a 18+-os ital fogyasztásra, de ez nem mindig jellemző. Ha hétköznap tévednél be, az egész hely bevan rendezve bőr fotelekkel, amelyek 7végén eltűnnek és az egész átalakul tánctérré. Hátul a bárpult mögött van egy helység ami a buli alatt is bőr kanapékkal van megtöltve, azoknak akik inkább a társalgást választanák pihenőként. Erre a helyre is érvényes az "öltözz ki" kifejezés, ugyan is ha valaki alul van öltözve, netalántán melegítőbe óhajtana bejutni, egy fuxal a nyakába az sajnos nem fog menni. A DJ nem rossz, bár igen sűrűn változik ez a "poszt" így nem sok esély van megszokni a stílusukat. Az árak nem nyúlnak az égbe, bár persze van olcsóbb hely is vasváriban. Ha megéheznél ajánlom figyelmedbe a Trójai/falót vagy a Kávé házat. Általánosságba ennyit a szórakozó helyekről, így jöhetnek a sztorik. 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulitema.blog.hu/api/trackback/id/tr532626140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bulizunk 2011.02.06. 15:32:27

Azért ide írom, mert az elsőhöz nem engedi, bocsii:D
Szóval: nagyon tetszik a blogod, szép, meg jó, meg minden, szerintem folytasd, engem érdekelne.

De azért annyit megjegyeznék, hogy nem kell minden csajra ennyit várni:D Timire kiemelten ilyen nagyon sokat kell. Háhá:D
Na sziia^^
süti beállítások módosítása